contenidos propiedad de LETRA A LETRA CONTENIDOS S.L- más información en customer@letraaletra.com

inicio

secciones:

actualidad

opinión

marketing

cine

conciertos

cultura

deportes

teatro

motor

empresa

sociedad

salud

viajes

inmobiliaria

reportajes

entrevistas

902 88 54 59
www.letraaletra.com
Notas de Prensa


Falles i Universitat. Sala Matilde Salvador. Centre Cultural La Nau de la Universitat de València
20 de juny de 2018 a les 12:30. Sala Matilde Salvador. Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. Carrer de la Universitat 2, 46003 València.

cultura1.JPG El pròxim dimecres 20 de juny a les 12:30 h. el Vicerrector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València Antonio Ariño Villaroya i el Vicerrector d’Alumnat, Cultura i Esport de la UPV José Luis Cueto Lominchar, presentaran, juntament amb els representants de les entitats falleres les col·laboracions amb les universitats, que es van iniciar l’any 2016:

- Per una banda, una sèrie d’accions conjuntes d’investigació i docència per part de les dos principals universitats públiques valencianes relacionades amb les falles, com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat des de la vessant artística, cultural i educativa. Es presentà per una banda el Diploma d’Especialització en Falles, Tematitzacions i Creativitat que està organitzat per les dos Universitats, concretament des de l’Institut de Creativitat i Innovacions Educatives de la UV i des del Departament d’Escultura de la UPV. El Diploma és el resultat de la unió dels dos postgraus Expert Universitari en Falles i Creativitat (UV), tercera edició i l’Expert Universitari en Disseny de Monument Efímer i Tematitzacions (UPV), segona edició.

- Per altra banda es presentarà el projecte de creació de la Unitat Mixta d’Investigació EFIMERE: Art, educació i Creativitat, conveni que es signarà en breu entre les dos universitats.

A l’acte assistiran també altres representants de diferents institucions vinculades amb els projectes presentats, com el Director del Museu Faller de València: Gil Manuel Hernàndez, la Directora del Museu Faller del Gremi Artesà d’Artistes Fallers Pilar Luna, Vicepresident primer de la Falla de la UPV Angel Vicente Martínez Sancho, Representant de la Federació de Falles I+E Pepa Gómez, Coordinador de la Falla Arrancapins Pep Romero, i els responsables dels Postgraus universitaris Ricard Ramon professor de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València i Pepe Romero professor de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València.
volver a inicio
902 88 54 59
www.letraaletra.com
Notas de Prensa